Stuur nu je vragen in naar aanleiding van de digitale toelichting

Op donderdag 6 januari lanceerden we een toelichtende video over het voorkeursalternatief, de afweging en het openbaar onderzoek van het complex project Noord-Zuid Limburg. Die video kwam er nadat de geplande infomarkten omwille van verscherpte coronamaatregelen geannuleerd moesten worden. Nog tot en met 14 januari kan je jouw vragen insturen naar aanleiding van deze video.

Vragen insturen kan nog tot 14 januari, 12 uur

Bekijk de toelichtende video vanaf donderdag 6 januari via noordzuidlimburg.be/infomarkt. Heb je achteraf een vraag over de inhoud van deze video? Dan kan je die aan het projectteam stellen via het online formulier, dat je ook vanaf donderdag 6 januari kan vinden op noordzuidlimburg.be/infomarkt. Vragen insturen kan tot en met vrijdag 14 januari, 12 uur. Voor vragen over je persoonlijke situatie kan je nog steeds een (digitale) afspraak maken in het Noord-Zuidinfopunt. Dat doe je via noordzuidlimburg.be/infopunt. Je kan tijdens de kantooruren ook steeds bellen naar 0800 202 49 voor een afspraak.

Vraag- en antwoordvideo wordt gelanceerd op 20 januari

De vragen die na de toelichtende video werden ingestuurd, worden door het projectteam beantwoord in een vraag- en antwoordvideo. Die kan je vanaf donderdag 20 januari bekijken via noordzuidlimburg.be/infomarkt.

 

Openbaar onderzoek ontwerp voorkeursbesluit

Belangrijk: de vragen die je via het formulier op noordzuidlimburg.be/infomarkt indient, worden niet opgenomen als reactie in het kader van het openbaar onderzoek. Als je een officiële reactie wenst te geven, kan je terecht op noordzuidlimburg.be/raadpleging. Het openbaar onderzoek loopt nog tot en met 19 februari.